Mede mogelijk gemaakt met informatie van: serbo serre uit nijverdal terrasoverkappingen van capdevilla worden op maat gemaakt terrasoverkapping nijverdal.

serre logo

serre logo


Goed geïnformeerd een Serre kopen

Een serre aanbouwen is een hele financiële investering in uw woning. Het is dus verstandig om goed geïnformeerd op zoek te gaan naar de serre die perfect past bij uw woning. Er zijn veel serre bouwers met een grote diversiteit aan bouw systemen. Daarnaast maakt het ook nog eens verschil waar de serre geplaatst moet worden, aan de kust met veel wind en een zilte zeelucht of in het binnenland op heipalen. Ook zien te vaak dat een serre verwart wordt met een terraspverkapping al dan niet een aluminium terrasoverkapping

Kortom: veel zaken waarop u moet letten! Maar eenmaal gebouwd en ingericht is goede investering, want een serre geeft een behoorlijke waarde vermeerdering aan uw woning. Daarnaast zult u er jarenlang van kunnen genieten..


 

serre magazine van serbo serres

Gratis Serre magazine: 

De Serre. Een inspirerend blad vol praktische informatie, originele tips en vooral: de mooiste voorbeelden. Van kleine tot grote van ingenieuze tot eenvoudige oplossingen.

Haal het magazine t.w.v. € 4.95 gratis in huis.
Vraag hier het magazine aan 
Voorkom problemen!
Download nu het GRATIS Serre e-boek

Serre aanbouwen

serre